Netwerkgroep Communicatie: ChatGPT

In deze bijeenkomst van de Netwerkgroep Communicatie staat ChatGPT centraal, een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van communicatie en kunstmatige intelligentie. Luke Andries biedt je een diepgaande en praktische kijk op ChatGPT en de manieren waarop het kan worden toegepast in jouw dagelijkse communicatiepraktijken. We zullen je laten zien hoe deze geavanceerde AI-aangedreven chatbot kan helpen bij het verbeteren van de toegankelijkheid van informatie en het stroomlijnen van jouw communicatieprocessen. Daarnaast krijg je de kans om te netwerken met andere communicatieprofessionals uit de zorg- en welzijnssector, zodat je ervaringen kunt delen en kunt leren van elkaars inzichten.

Let op: de bijeenkomst is gratis voor leden van ZWconnect. Niet-leden betalen een bijdrage van 75 euro. Twijfel je of jouw organisatie lid is? Kijk dan onderaan deze pagina voor een overzicht van onze leden.

Netwerkgroep Communicatie: ChatGPT

Over ChatGPT

ChatGPT is een geavanceerd taalmodel ontwikkeld door OpenAI. Het voert natuurlijke taalverwerkingstaken uit, zoals het genereren van tekst op basis van input en het beantwoorden van vragen.

Voor communicatieprofessionals kan ChatGPT een waardevol hulpmiddel zijn voor bijvoorbeeld:

  • Contentgeneratie (schrijven van blogposts, het maken van sociale media-updates of het opstellen van nieuwsbrieven).
  • Redactionele ondersteuning (hulp bij het controleren van grammatica, spelling en stijl)
  • Onderzoek en informatie verzamelen (feitelijke gegevens verstrekken, statistieken ophalen of recente ontwikkelingen op een bepaald gebied delen)
Over de spreker

Luke Andries is een zelfstandig online communicatieprofessional. Momenteel werkt hij bij de Douane. Zijn 1 aprilgrap over de Douanekatten die hij met kunstmatige intelligentie-programma’s maakte ging landelijk viral. Luke is gespecialiseerd in social media en het maken van content. Daarom is hij geïnteresseerd in de nieuwste tools en technologieën die hem daarbij helpen. Hij gebruikt ChatGPT sinds de start vrijwel dagelijks en heeft hierdoor inzicht gekregen in de praktische mogelijkheden ervan.

Praktische info

De bijeenkomst vindt plaats bij ZWconnect. Het adres is Louis Braillelaan 100, 2719 EK Zoetermeer. Parkeren kan niet op ons terrein, maar op het veld voor het kantoor. Je hoeft daarvoor niet door de slagboom.
Communicatieadviseur
Communicatieadviseur
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Jim.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Jim.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*