Masterclass Viermaal Vitaal: Van ideeën naar actie!

In navolging van de masterclass Viermaal Vitaal in 2021, organiseert ZWconnect in 2022 het vervolg: Viermaal Vitaal: Van ideeën naar actie! Net als de masterclass van 2021 bestaat ook deze weer uit een vierdelige serie. Het doel van dit vervolg is om de vele ideeën en plannen die er zijn op vitaliteitsgebied nu echt om te zetten in actie 

Let op: leden van ZWconnect betalen 150 euro aan deelnamekosten. Voor niet-leden bedragen deze 300 euro.

 

Masterclass Viermaal Vitaal: Van ideeën naar actie

Workshop 1: De kracht van communicatie
Donderdag 16 juni, 10.00 – 12.00 uur

Bereik en zichtbaarheid vergroten. In deze workshop vertellen we hoe je ervoor zorgt dat het vitaliteitsprogramma echt gaat leven in de organisatie.

 

Workshop 2: Communiceren met management, leidinggevenden en ambassadeurs.
Dinsdag 28 juni, 10.00 – 12.00 uur

Deze groep moet je vroegtijdig betrekken in het proces. Hoe werf je goede ambassadeurs en betrek je ze in de uitrol van het programma? Ook benoemen we hier de rol van leidinggevenden en hoe je ze hierin kunt ondersteunen. 

Workshop 3: Slimme programma’s: meerdere vliegen in 1 klap
Dinsdag 30 augustus, 10.00 – 12.00 uur

Met welke activiteiten kun je de meeste impact hebben? Wees creatief en denk out of the box. Alles heeft een intro, middenstuk en afloop. Niet steeds iets nieuws bedenken, maar slim werken! 

 

Workshop 4: Doorgaan en volhouden
Dinsdag 13 september, 10.00 – 12.00 uur

Hier gaat het vaak mis. Hoe houd je de energie en aandacht erbij? Regelmaat, structuur, schema’s van middelen en kanalen. Zorg voor goede regie en aansturen – Doe het samen. Hoe ga je om met weerstand? Budget krijgen voor volgend jaar.  

Wie geeft de workshop?

De workshops worden net als vorig jaar gegeven door gedragswetenschapper en eigenaar van Tijd voor Mij, Wendy Grouve. Zij heeft al succesvolle vitaliteitsprogramma’s ontwikkeld voor HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf, Rijnstate, TriviumMeulenbeltZorg, de politie en vele andere organisaties. De organisatie is in handen van David Huizing en Nicolien Verhage

De masterclass is geschikt voor alle medewerkers die zich actief bezighouden met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Praktische info

Leden van ZWconnect betalen 150 euro aan deelnamekosten. Als je je samen met een collega aanmeldt, betaal je voor de tweede deelnemer 100 euro. Niet-leden betalen 300 euro. Een tweede persoon kan dan voor 200 euro deelnemen. Je kunt tot 1 week van tevoren (tot en met donderdag 9 juni) kosteloos annuleren. Bij afmelding na 9 juni of bij ‘no-show’ wordt de volledig gevraagde bijdrage alsnog in rekening gebracht, ook bij leden. Je kunt altijd iemand anders laten deelnemen in jouw plaats.
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*