Inspiratiesessie ‘Versterken DI door Artificial Intelligence’

Stap binnen in de fascinerende wereld van Artificial Intelligence (AI) tijdens deze online inspiratiesessie, speciaal ontworpen voor HR-medewerkers in de zorgsector! AI ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en biedt innovatieve oplossingen om de druk op de zorg te verlichten en de hoge werkdruk te verminderen.

We beseffen allemaal dat de uitdagingen in de sector Zorg en Welzijn enorm zijn: personeelsuitstroom, zwaar werk en een groeiende zorgvraag. Maar hoe kunnen we innoveren en slimme technologieën gebruiken om juist deze uitdagingen aan te pakken en duurzame inzetbaarheid te versterken? Ontdek dat AI een krachtige ondersteuning kan bieden, meer dan je wellicht denkt!

Versterken DI door Artificial Intelligence

Laat je informeren en inspireren

Tijdens deze boeiende inspiratiesessie delen we inzichten over AI-methoden die al succesvol toegepast worden binnen de zorg- en welzijnssector. Maak kennis met jouw nieuwe digitale collega, die jou ‘data-driven’ voorziet van snelle en nauwkeurige inzichten en acties met betrekking tot bijvoorbeeld verzuim en duurzame inzetbaarheid. We verkennen specifieke interventies, hun haalbaarheid, en zelfs het voorspellen van schadelast en het voorkomen van uitval.

 

Twee interessante sprekers

Laat je verrassen door onze sprekers Marco de Jong en Gary Damen.

  • Als innovator past Marco de Jong met zijn bedrijf Experience Data AI al veelvuldig toe in sectoren als verzekeringen, onderwijs en zorg. Met zijn ervaring als docent aan diverse hogescholen weet Marco als geen ander dit complexe onderwerp helder en begrijpelijk uit te leggen.
  • Gary Damen is eigenaar van NiDi Business School. Een innovatief opleidingsinstituut met Amplitieus als kernwaarde. Gary inspireert maar spiegelt ook. Precies dat is nodig om met de juiste inzichten uit deze sessie weer terug aan de slag te gaan.

 

Mis deze kans niet om de potentie van AI in de zorg te ontdekken en je kennis te vergroten onder leiding van experts!

Door en voor wie?

Deze inspiratiesessie komt voor uit een samenwerkingsverband tussen de regionale werkgeversorganisaties Transvorm, ZorgpleinNoord, WZW, Sigra, Flever, ZWconnect, Zorg aan Zet en WGV zorg en welzijn.

HR-medewerkers, medewerkers met duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en preventie in hun portefeuille en leidinggevenden van organisaties die zijn aangesloten bij een van bovengenoemde werkgeversorganisaties kunnen zich hiervoor aanmelden.

NB: Deze tekst is opgesteld met behulp van ChatGPT

Praktische info

Je ontvangt te zijner tijd een mail met de link naar de online omgeving, waar jij je kunt melden bij de start van de bijeenkomst.
Programmamanager
Programmamanager
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*