HR – Datagedreven ziektepreventie

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit en continuïteit van zorg en welzijn? Dan is datagedreven werken essentieel. Door samen te werken met partners op landelijk niveau kan meer synergie ontstaan. Daarom nam ZWconnect samen met verschillende organisaties het initiatief tot het Landelijke netwerk Samen datagedreven werken in zorg en welzijn. Met als doel: meer samenwerking en meer doen met data, om zorg en welzijn tot een hoger data volwassenheidsniveau te brengen. Samen verzorgen we verschillende soorten bijeenkomsten, faciliteren we de groeiende community en zorgen voor kennisbundeling en onderzoek (jaarlijkse datavolwassenheidsscan).

In deze online bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over hoe we data beter kunnen gebruiken om ziekte en verzuim tegen te gaan. Is jouw organisatie al bezig met vroegsignalering op middel-lang-verzuim, of heb je mooie voorbeelden van hoe je RI&E uitkomsten gekoppeld hebt aan verzuimpreventie, of zet je op een ander manier data in om verzuim te voorkomen? We bieden je graag een podium om andere datageïnteresseerden te inspireren. Laat het ons weten via Tijn: T.gerrits@wzw.nl of Rachel: R.bwatou@flever.nl. Een specifiek programma volgt

HR - Datagedreven ziektepreventie

Praktische info

Je ontvangt te zijner tijd een mail met de link naar de online omgeving, waar jij je kunt melden bij de start van de bijeenkomst.
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Maartje.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Maartje.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*