Digitale Koploperbijeenkomst

Heb jij interesse in arbeidsmarktvernieuwing en wil je inspiratie opdoen uit de verhalen van je collega’s uit Zorg en Welzijn? De Koploper-initiatieven die zijn benoemd door VWS zijn ontzettend waardevol voor de sector. Op donderdag 27 januari 2022 delen weer enkele Koplopers van het netwerk hun verhaal. Zij vertellen over het idee, de aanpak, de samenwerking, de geleerde lessen en de resultaten op de werkvloer. Welke impact heeft hun project gemaakt? Maar vooral wat zijn zij onderweg tegen gekomen.

Digitale Koploperbijeenkomst

Het Digitale Koplopersbijeenkomst wordt georganiseerd door het Actie Leer Netwerk. Marit Elenbaas, sinds medio 2021 hoofd/MT-lid Arbeidsmarkt bij de directie Macro-Economische Vraagstukken en Arbeidsmarkt (MEVA) van VWS is aanwezig om nieuwe Koplopers te benoemen en hen te bevragen op hun initiatief. Verder is er natuurlijk ruimte om digitaal kennis te maken met nieuwe Koplopers die deze dag benoemd worden, met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken met andere vernieuwers.

Het Koplopernetwerk is een lerend netwerk waar zorg, welzijn, onderwijs, overheid  en andere partners bij elkaar komen om samen te werken aan het verder ontwikkelen van innovatieve ideeën. Dit zijn initiatieven die een waardevolle bijdrage leveren aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn. Alle Koplopers vind je met een contactpersoon met telefoonnummer en e-mailadres op onze website. Wil je meer weten van een initiatief? Je bent van harte welkom om rechtstreeks contact op te nemen. En om te leren en netwerken tijdens deze Koploperbijeenkomst. We maken binnenkort bekend welke nieuwe Koplopers op 27 januari worden benoemd door VWS.

Praktische info

Je ontvangt per mail een verzoek met de vergaderlink. Je kunt inloggen vanaf 9.15 uur, we starten om 9.30 uur. De sessie duurt tot 11.00 uur.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*