Dialoogsessie ‘Sterk in je leiderschap’ (VOL)

In de drukte van het leidinggeven in de sector Zorg en Welzijn vergeten we soms één cruciale factor: onszelf. Wanneer heb jij voor het laatst echt stilgestaan bij jouw eigen welzijn en persoonlijke ontwikkeling? Het is hoog tijd om te investeren in jouw groei als leidinggevende.

Daarom nodigen we je van harte uit voor de Dialoogsessie ‘Sterk in je leiderschap’ op vrijdag 19 januari. Deze bijzondere sessie biedt teamleiders de gelegenheid om samen de dialoog aan te gaan en jezelf te ontwikkelen met behulp van de krachtige tool ‘Rake vragen’, bedacht door Siets Bakker. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en je te laten inspireren, reflecteren, groeien en uitdagen.

Let op: wij hebben deze sessie eerder georganiseerd op 9 november 2023. Wegens groot succes wordt deze nu herhaald.

Dialoogsessie ‘Sterk in je leiderschap’

Drie pijlers

De Dialoogsessie Sterk in je leiderschap wordt geleid door ervaren gespreksleiders die de sector van Zorg en Welzijn door en door kennen. Deze sessie is gebouwd op drie sterke pijlers:

  • Inhoudelijke verdieping: Ontdek inspirerende en concrete onderwerpen rondom leiderschapsontwikkeling.
  • Onderlinge uitwisseling: Reflecteer samen met andere toegewijde leidinggevenden in Zorg & Welzijn en leer van elkaars ervaringen.
  • Stilstaan bij jezelf: Neem afstand van de dagelijkse hectiek en creëer ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en evenwicht.
Drieluik

De Dialoogsessie Sterk in je leiderschap is het eerste deel van een drieluik dat eerder al grote successen heeft behaald bij onze collega-organisatie Zorg en Welzijn ZHZ. Noteer ook alvast de data voor de komende bijeenkomsten: 8 februari en 21 maart. Hoewel je per sessie kunt besluiten om deel te nemen, raden we ten zeerste aan om alle sessies bij te wonen voor het meest optimale resultaat.

Praktische info

De bijeenkomst vindt plaats bij ZWconnect (Louis Braillelaan 100, 2719 EK Zoetermeer). We verzoeken je vriendelijk om niet op ons terrein te parkeren. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Esmée.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Esmée.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*