Datavolwassenheid en samen datagedreven werken in een community

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit en continuïteit van zorg en welzijn? Dan is datagedreven werken essentieel. Door samen te werken met partners op landelijk niveau kan meer synergie ontstaan. Daarom nam ZWconnect samen met verschillende organisaties het initiatief tot het Landelijke netwerk Samen datagedreven werken in zorg en welzijn. Met als doel: meer samenwerking en meer doen met data, om zorg en welzijn tot een hoger data volwassenheidsniveau te brengen. Samen verzorgen we verschillende soorten bijeenkomsten, faciliteren we de groeiende community en zorgen voor kennisbundeling en onderzoek (jaarlijkse datavolwassenheidsscan).

In 2022 en 2023 hebben we een datavolwassenheidsuitvraag gedaan bij zorg- en welzijnsorganisaties. In deze online bijeenkomst wordt stilgestaan bij de uitkomsten. Wat valt hierin op? Hoe gaan we samenwerken in een community? En welke activiteiten staan er nog op de agenda voor 2024. We nemen je mee in wat je kunt verwachten. Een specifiek programma volgt.

Datavolwassenheid en samen datagedreven werken

Praktische info

Je ontvangt te zijner tijd een mail met de link naar de online omgeving, waar jij je kunt melden bij de start van de bijeenkomst.
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Maartje.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Maartje.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*