Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 4 juli 2023 staat de Algmene Ledenvergadering van ZWconnect weer op het programma. De ALV vindt van 15.00 tot 16.30 uur plaats op de locatie van mboRijnland in Leiden, bij LLokaal op de begane grond van de A-toren. Aansluitend is er een netwerk- en borrelgelegenheid tot 17.30 uur. 

Het inhoudelijke deel wordt u aangeboden door onze regionale onderwijspartners, waarbij de mbo- en hbo-instellingen in het kader van Leven Lang Ontwikkelen hun onderwijsaanbod voor professionalisering en bij- en nascholing presenteren. Ook brengen zij de flexibele, deeltijd en modulaire zij-instroomtrajecten onder de aandacht.

De ALV is bedoeld voor bestuurders van onze leden. Indien u verhinderd bent, kunt u iemand afvaardigen.

Algemene Ledenvergadering

Inhoud

Tijdens deze jaarvergadering van de ALV presenteren wij u een terugblik op het afgelopen verenigingsjaar en kijken we vooruit naar de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ook wordt de jaarrekening gepresenteerd en worden 2 nieuwe bestuursleden voorgedragen. We brengen u tevens op de hoogte van de wijzigingen binnen het bestuur.

Aansluitend op het programma is er borrelgelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken met uw bestuurlijke collega’s in de regio.

Het inhoudelijke programma wordt verzorgd door het regionale onderwijs, te weten: de Haagse Hogeschool, Hogeschool Leiden, Hoornbeeck college, Inholland, mboRijnland en ROC Mondriaan. In de propositie nemen zij u onder andere mee in inspirerende oplossingsrichtingen in de samenwerking tussen het werkveld en het onderwijs.

Programma
  • 15.00-15.15 uur Welkomstwoord | Sam Schoch, Voorzitter ZWconnect
  • 15.15-15.30 uur Presentatie jaaroverzicht 2022 en jaarrekening | Coralie Elmont, directeur ZWconnect
  • 15.30-15.50 uur Bestuurssamenstelling en voordracht | Sam Schoch, Voorzitter ZWconnect
  • 16.00-17.00 uur Regionale propositie door het onderwijs
  • 17.00-17.30 uur Netwerkborrel

Praktische info

De ALV vindt plaats op de locatie van mboRijnland in Leiden, bij LLokaal op de begane grond van de A-toren. Het adres is Betaplein 18, 2321 KS Leiden.
Directeur
Directeur
Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met Coralie.
Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met Coralie.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*