Aftreden bestuurslid Yvonne Wilders

Helaas moeten we melden dat Yvonne Wilders, voorzitter raad van bestuur van Zorggroep Alrijne, haar taken als vicevoorzitter van het bestuur van ZWconnect wegens gezondheidsredenen per direct neerlegt. Onze gedachten gaan naar haar uit en we wensen haar het allerbeste met haar gezondheid. Ook willen we haar bedanken voor haar inzet in ons bestuur.

 

Bestuur en opvolging

Bestuur ZWconnect

Ons bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers in onze regio. De bestuursleden zijn afkomstig van zorg- en welzijnsinstellingen en het onderwijs in het werkgebied van ZWconnect. We streven in ons bestuur naar een representatieve en brede vertegenwoordiging binnen Zorg en Welzijn, die aansluit bij de dynamiek, problematiek en samenstelling van de arbeidsmarktregio’s in ons werkgebied.

Opvolging

Het vertrek van Yvonne laat een lege plek achter in ons bestuur. Het huidige bestuur zal tijdelijk haar positie waarnemen. Op de bestuursvergadering van 28 augustus 2023 is uitgebreid stilstaan bij de opvolging van de ontstane vacature. Het heeft de voorkeur om de plek op te vullen met een bestuurder vanuit een van onze aangesloten ziekenhuizen, zodat deze branche vertegenwoordigd blijft binnen ons bestuur. Het bestuur zal hierop actie ondernemen naar de betrokken partijen. Zodra er meer bekend is over de opvolging, zullen we hier verder over communiceren.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht of wil je meedenken over de invulling van de ontstane vacature? Neem dan contact op met Coralie Elmont, directeur ZWconnect of Dick van Duin, voorzitter bestuur ZWconnect.

Coralie Elmont
coralie@zw-connect.nl
06 – 82 73 99 70

Dick van Duin
dick.vanduijn@zorgpartners.nl
06 – 20 61 06 84

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Inschrijvingen Sterk in je werk week 2023 geopend


De ideale kans om jouw medewerkers activiteiten aan te bieden die bijdragen aan hun vitaliteit.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*