Afronding ESF en VitaalKrachtige Regio

De afgelopen jaren is er in de regio van ZWconnect extra geïnvesteerd in het versterken van de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in zorg en welzijn. ZWconnect heeft samen met CNV Zorg en Welzijn en een grote groep werkgevers uit de regio samengewerkt in het project VitaalKrachtige Regio.

Dit project is uitgevoegd met ondersteuning vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Hiermee zijn veel verschillende mooie en doelgerichte pilots en activiteiten opgezet, die direct hebben bijgedragen aan het versterken van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Met de afronding van dit project is de bijdrage vanuit het Europees Sociaal Fonds overgemaakt aan alle partners. In dit project is samengewerkt met 15 partners, en daarvoor is een subsidie gerealiseerd van 492.780 euro.

Bedankt aan alle deelnemers!

Hierbij bedanken wij vanuit ZWconnect iedereen die mee heeft gedaan en daarmee dit project mogelijk hebben gemaakt:

 

Met z’n allen hebben wij mooie resultaten weten te boeken. Met alle pilots hebben totaal 5.000 medewerkers hun eigen vitaliteit en inzetbaarheid kunnen versterken door middel van coaching en workshops. Denk hierbij aan onderwerpen als werk en privé balans, mindfulness, stresshantering, overgang, werkdruk en omgaan met agressie.

Wil je meer lezen over dit project en de activiteiten die zijn uitgevoerd, ga dan naar de projectpagina.

Nieuws

Gezond & Zeker Innovatiedag groot succes!


Ruim duizend ergocoaches, veiligheidscoaches en andere zorgprofessionals bezochten op 13 mei de Gezond & Zeker Innovatiedag in Nieuwegein.

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Subsidieverantwoording SectorplanPlus 2017-2022 officieel ingediend


In totaal is er in de periode tussen augustus 2017 en augustus 2022 voor 271 miljoen euro subsidie verantwoord.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*