Advies op maat voor zorgtechnologische innovaties

Start-ups, scale-ups en bedrijven met een zorgtechnologische innovatie die het Haagse sociaal domein slimmer en betaalbaarder kunnen maken, krijgen nu de mogelijkheid om hun oplossingen sneller naar de zorgpraktijk te brengen. De gemeente Den Haag, InnovationQuarter en het Living Lab Sociaal Domein en Technologie van de Haagse Hogeschool organiseren wekelijks online spreekuren waar ondernemers hun innovatie kunnen pitchen en advies op maat kunnen ontvangen.

'Helpen bij het vinden van de juiste ingangen'

Inhoud

De online spreekuren vinden elke woensdag plaats en bieden ondernemers een unieke kans om in contact te komen met experts van de gemeente Den Haag, InnovationQuarter en de Haagse Hogeschool. Tijdens deze spreekuren krijgen zij de gelegenheid om hun zorgtechnologische innovaties te presenteren en advies te ontvangen. Dit advies omvat onder andere mogelijke samenwerkingen in pilotprojecten, financieringsmogelijkheden, toelating tot start-up programma’s en waardevolle contacten binnen het uitgebreide netwerk van het Haagse sociaal domein.

“We geloven sterk in de kracht van innovatie om de zorg te verbeteren en efficiënter te maken”, aldus Charlotte Krom, programmamanager Technologie voor thuis van de gemeente Den Haag. “Met de online spreekuren willen we ondernemers helpen bij het vinden van de juiste ingangen en meedenken over de mogelijkheden.”

Investeren in een slimmer en betaalbaarder Haags sociaal domein

In Den Haag neemt het aantal inwoners dat zorg nodig heeft gestaag toe, van jong tot oud. De gemeente Den Haag wil dat iedereen nu en in de toekomst kwalitatief goede zorg ontvangt. Daarom investeert zij in ondernemers met innovatieve oplossingen die bijdragen aan een slimmer, betaalbaarder Haags sociaal domein. Hierbij werkt de gemeente samen met partners zoals InnovationQuarter en de Haagse Hogeschool.

 

Succesvolle samenwerkingen

Veel ondernemers hebben de weg naar de gemeente Den Haag al gevonden. Dit heeft geresulteerd in vruchtbare samenwerkingen met start-ups en bedrijven zoals Cue2Walk, Envision, Hello 24/7, SeniorenTab en Wolk Heupairbag

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Technologie voor Thuis.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Innovatiekaart uitgebreid met nieuwe innovaties


De kaart is vernieuwd met vijf nieuwe innovaties en daarnaast een update van de al opgenomen initiatieven.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*