Aan de slag MET technologie en digitalisering

Technologische en digitale hulpmiddelen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven én binnen de sector Zorg en Welzijn. In toenemende mate wordt hiermee gewerkt en geëxperimenteerd. Hoe leidt dit tot een blijvende verandering van zorg- en dienstverlening?

Het project Medewerker En Technologie (MET) biedt een methodiek waarmee organisaties binnen de sector Zorg en Welzijn handvatten aangereikt krijgen om (zorg)technologie en digitalisering te implementeren en in te bedden binnen de eigen organisatie. Hierdoor zijn organisaties beter in staat te anticiperen op (toekomstige) technologische ontwikkelingen. MET is een beproefde methodiek. Wil jouw organisatie (vervolg)stappen zetten op het gebied van technologie en digitalisering? Sluit dan aan bij MET.

Masterclasses

Als lid van ZWconnect kun je gratis deelnemen aan de masterclasses. Daarbij krijg je kennis aangereikt op vier verschillende thema’s. De masterclasses geven inzicht in het eigen vraagstuk, de behoefte om te ontwikkelen op dat vraagstuk en het management instrumentarium dat daarvoor beschikbaar is. Organisaties die in de praktijk stappen willen zetten op dit vraagstuk, kunnen vervolgens deelnemen aan een werk-leertraject waarbij de organisatie daadwerkelijk met het eigen vraagstuk aan de slag gaat.

De Verpleging- en Verzorgingsbranche is gestart met het project ‘Zorgmedewerker en Technologie’ waar de methodiek van MET wordt ingezet. Dit project vormt het referentieproject. De methodiek, resultaten en geleerde lessen vormen de basis voor MET. Samen met de organisaties die deelnemen ontwikkelen we de methodiek door zodat deze sectorbreed toepasbaar is voor organisaties van alle branches binnen Zorg en Welzijn.

Webinar

Op donderdag 11 november vond een webinar plaats om geïnteresseerde organisaties te informeren over de verschillende projectonderdelen. Je kunt deze bijeenkomst hier terugkijken.

Meer lezen over MET? Bekijk dan deze flyer. Neem voor vragen of deelname contact op met projectleider Nadia Jansen, via nadia@zw-connect.nl of 06 – 86 84 95 42.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*