Terugblik SZE 2022: Afsluiting en Magazine

Van 27 januari tot en met 25 februari vond de Slimme Zorg Estafette (SZE) 2022 plaats. In totaal werden bijna 300 activiteiten georganiseerd in vier regio’s, met als doel om van elkaar te leren en kennis te delen op het gebied van implementatie en opschaling van slimme zorg en innovatie. Om alle waardevolle kennis, informatie en inspiratie vast te blijven houden, zijn een aantal opbrengsten van de SZE gebundeld in dit magazine.

Informatie, kennis en inspiratie

In het magazine vind je een impressie van wat er allemaal is gebeurd in februari. Het magazine staat boordevol tips en informatie, kennis en inspiratie. Ga er lekker voor zitten en blader door de columns en verslagen, handige hulpmiddelen en statistieken. En geniet na van de succesvolle kennismarathon die de SZE 2022 is geweest.

Heb je de afsluiting gemist? Of wil je ‘m gewoon nog een keer zien? Dat kan via deze link. Zorg er wel even voor dat je bent ingelogd, alleen dan kun je de uitzending bekijken.

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Slimme Zorg Estafette 2022. We hopen dat je het een inspirerende en leerzame maand vond. Graag zouden we je willen vragen om je ervaringen met ons te delen. Dat kan door de korte evaluatie in te vullen. Zo weten we hoe we de SZE volgend jaar kunnen verbeteren.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*