61.605 euro subsidie gerealiseerd voor Vouchers Coaching Mentale Vitaliteit

Afgelopen jaar hebben vier leden van ZWconnect meegedaan aan de subsidie Vouchers Coaching Mentale Vitaliteit. Vierstroom Zorg Thuis, het Reinier de Graaf Ziekenhuis, het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis (inmiddels HagaZiekenhuis Zoetermeer) hebben middels deze subsidie 65 medewerkers een coachingstraject aan kunnen bieden, voor een totaal subsidiebedrag van 61.605 euro.

 

Achtergrond

Deze subsidie, mogelijk gemaakt door ZonMw, was bedoeld voor het verstrekken van coaching aan werknemers om de mentale vitaliteit te versterken. Dit was van bijzonder belang voor degenen die, als gevolg van de impact van de coronapandemie, extra ondersteuning nodig hadden om veerkrachtig en energiek te blijven. Onder mentale vitaliteit wordt verstaan: iemand die zich geestelijk sterk en fit voelt, en beschikt over veel energie, grote veerkracht en veel doorzettingsvermogen.

ZWconnect is verheugd dat deze subsidie organisaties in staat heeft gesteld een coachingstraject aan te gaan, en daarmee de medewerkers die dat nodig hadden extra te ondersteunen. We danken Vierstroom Zorg Thuis, het Reinier de Graaf Ziekenhuis, het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis voor hun deelname en inzet in deze subsidie.

Met deze succesvolle implementatie van de subsidieprogramma’s blijft ZWconnect zich inzetten voor het bevorderen van een gezonde werkomgeving en het ondersteunen van zorg- en welzijnsprofessionals in hun persoonlijke groei en welzijn.

Nieuws

61.605 euro subsidie gerealiseerd voor Vouchers Coaching Mentale Vitaliteit


Vier zorginstellingen hebben gebruikgemaakt van deze subsidie om 65 van hun medewerkers toegang te geven tot waardevolle coachingstrajecten.

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Aan de slag met ‘Welkom in de zorg’


In dit factsheet vertellen we je meer over dit initiatief en de voordelen van deelname. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*